Kehitysmaiden lasten koulutustuki ry

KLK ry:n vuosikokous ja kummitapaaminen 11.6.2020

Kehitysmaiden lasten koulutustuki ry:n vuosikokous pidetään torstaina 11.6.2020 klo 18.00. Kokous on Tampereella Teopoliksessa, mutta mukaan voi tulla myös virtuaalisesti Zoom-sovelluksen kautta klo 17.45 lähtien. Jäsenille, joiden sähköpostiosoite on jäsen/kummirekisterissämme, lähetetään Zoom-linkki sähköpostitse, sekä ojeet siitä, kuinka Zoomilla pääsee mukaan kokoukseen.

Kokouksen jälkeen klo 19 järjestetään kummitapaaminen, johon ovat tervetulleita mukaan myös ne kummit, jotka eivät ole yhdistyksen jäseniä. Kummitapaamiseenkin voi osallistua Zoomin välityksellä.

Kummitapaamisen ohjelmassa on mm. tervehdyksiä kohdemaista. Nepalista mukana Zoomissa ovat Mr. Guru Lhomi Katmandusta, lhomi-lasten koululaisasuntolasta ja Mr. Shankar Pantha Pokharan koululaisasuntolasta sekä Hanna Eriksson Ecuadorista. Suvi Timonen kertoo Tansanin maasai-lasten kuulumisia ja Päivi Koivu kertoo Perun Arco Iriksen kummiohjelmasta. Lisäksi kuullaan otteita vuoden 2019-2020 tapahtumista kummilapsirintamalla ja tuoretta tietoa vuosikokouksen 2020 päätöksistä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan molempiin tilaisuuksiin!